• 2023-2024
 • Hazekeutel schittert en straolt!

 • Warning: Attempt to read property "content_title" on bool in /data/cms/releases/462/core/core/core.func.php on line 2070

  Nieuws

  Orde van de Hazekeutel

  18 januari 2024

  Orde van de Hazekeutel

  Dansend door het leven: Jorianne Janssen ontvangt Orde van d'n Hazekeutel

  In het hart van Venray straalt de dansschool van Jorianne Janssen (33), een plek die meer is dan alleen dans. Vanaf 2 jaar worden er al eerste danspasjes gezet, menigeen werkt zich hier wekelijks in het zweet tijdens de sportlessen maar het is ook een prachtige locatie voor feesten & partijen. Recentelijk is Jorianne in het bedrijf toegetreden en neemt zo geleidelijk het stokje over van haar moeder en leidt ze de dansschool met passie. Als erkenning voor haar toewijding aan de Venrayse jeugd ontvangt Jorianne de Orde van d'n Hazekeutel.

  Vanaf haar 13e betovert Jorianne de gemeenschap van Venray met haar danspassie & energie. Haar inzet beperkt zich niet tot de dansschool; ze is ook te vinden op de diverse gemeentelijke evenementen, ochtendbals van de Hazekeutel, koningsspelen en scholen ect. Vrijwilligerswerk is voor Jorianne geen verplichting, maar een levensstijl. O.a. tijdens de coronaperiode sprankelde Jorianne ‘s vrijgevigheid: Met alle medewerkers & leden van de dansschool zamelde ze 150 kerstpakketten in en deze werden uitgedeeld binnen de gemeente.

  De Orde van d'n Hazekeutel is voor Jorianne niet alleen een waardering maar ook een stukje emotionele erkenning. Ze hoopt anderen te inspireren om zich in te zetten voor Venray.

  Terug