• 2023-2024
 • Hazekeutel schittert en straolt!

 • Warning: Attempt to read property "content_title" on bool in /data/cms/releases/462/core/core/core.func.php on line 2070

  Pers en promotie

  Commissie Pers en Promotie:

  De commissie Pers en Promotie houdt zich achter de schermen bezig met het aanleveren van nieuws- en persberichten aan de lokale media, het onderhouden van de website en social media. Via deze kanalen promoot de commissie de tradities van vastelaovend bij de jeugd, voor een leuke tijd en om de vastelaovestraditie in stand te houden. Een van die tradities is een kritische blik te werpen op de maatschappij. Daar D'n Hazekeutel een jeugdvastelaovesvereniging is wordt er ieder jaar iemand die zich jarenlang vrijwillig heeft ingezet voor de jeugd in het zonnetje gezet en mag zich voor dat vastelaovesseizien ordedrager van D'n Hazekeutel noemen. Daarbij levert de commissie redactionele stukken aan voor de vastelaoveskrant van vastelaovesvereniging De Piëlhaas. 

  De Leden van de commissie:

  Noortje Versteegen (Bestuurslid/ coördinator commissie)

  Lin Greefkes 

  Lua Faessen

  Maud Hoedemakers

  Mocht jij je nu aangesproken voelen om een bijdrage te leveren aan deze commissie en kom je uit de buurt van Venray, neem dan contact op met Noortje Versteegen door een berichtje achter te laten op http://www.hazekeutel.nl/contact.