• 2020-2021

  Nieuws

  Gezocht!: (on)ervaren wagenbouwers

  28 november 2017

  Gezocht!: (on)ervaren wagenbouwers

  Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor jou en wellicht je vrienden om te doen?
  Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen, samen creatief bezig te zijn en kluservaring op te doen?
  Wij bieden jou en misschien je vriendengroep een ultieme mogelijkheid om lekker bezig te zijn!

  Wij zoeken namelijk fanatieke (wagen)bouwers van allerlei leeftijden, die bezig willen zijn in allerlei vormen van techniek en helpen aan een fantastische optocht voor onze Jeugdprins en zijn gevolg.

  Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn: lassen, slijpen, mechanieken, electrisch aansluiten, polyesteren, houtbewerking en verven etc. Over het algemeen werken de (wagen)bouwers op dinsdagavond. Maar later in het seizoen zijn de donderdagavond of zaterdagochtend/ middag ook mogelijk.

  Mocht je geen tijd hebt om met ons mee te bouwen, maar ons wel graag een helpende hand willen bieden? Wij zijn ook op zoek naar mensen die mee willen lopen met de carnavalswagen op carnavalszondag- en maandag.

  Mocht je buiten bovenstaande info ons nog op een andere manier kunnen helpen, dan horen we dit natuurlijk ook graag! Zo zijn wij vaak op zoek naar bruikbaar handgereedschap en elektrisch gereedschap en bijvoorbeeld felle kleuren verf (tex).

  Voor aanmelden en vragen kan je terecht bij: 
  Joop Goossens 
  Telefoonnummer: 06-53430966
  Emailadres: Joop.goossens@home.nl

  Uiteraard bestaat er ook een mogelijkheid om even binnen te lopen in onze carnavalshal! Meld je van tevoren wel even aan bij Joop.

  Terug